اکنون چهار شنبه شب به نظر میرسد که با اتشار خبر شهادت هاله سحابی بار دیگر سپاه سایبری جمهوری اسلامی دست به سلسله حملات جدیدی بر علیه سایتهای اینترنتی وابسته به مخالفان دولت زده است تا این لحضه سات کلمه و میزان خبر و سبز لینک به کلی از دسترس خارج شده و سایت جرس نیز با اختلال روبرو است
احتمالا دارد تا از ساعاتی دیگر کل اینترنت کشور بار دیگر دچار اختلال شود.
در ضمن یاد آور میشود که برخی از فعالین سیاسی و نیروهای ملی مذهبی فردا پنجشنبه 12 خرداد مراسم سوگواری برگزار میکنند که متن بیانیه ایشان به این شرح است:
احتمالا دارد تا از ساعاتی دیگر کل اینترنت کشور بار دیگر دچار اختلال شود.
در ضمن یاد آور میشود که برخی از فعالین سیاسی و نیروهای ملی مذهبی فردا پنجشنبه 12 خرداد مراسم سوگواری برگزار میکنند که متن بیانیه ایشان به این شرح است:
انالله و انا الیه راجعون
مهندس عزت الله سحابی، شخصیت ملی و آزادیخواه و تلاشگر راه آزادی به لقای دوست رسید و ملتی را سوگوار ساخت. ما در پاسداشت این بزرگمرد تاریخ معاصر ایران، روز پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ از ساعت ۱۴ تا ۱۵/۳۰ در مسجد حجت بن الحسن واقع در خیابان سهروردی شمالی به سوگ مینشینیم.
احمد صدر حاج سید جوادی- ابراهیم یزدی -محمد توسلی- هاشم صباغیان- حبیب الله پیمان -نظام الدین قهاری- اعظم طالقانی- محمد بسته نگار -رضا رییسیطوسی- خسرو سیف- ادیب برومند-داوود هرمیداس باوند- حسین شاه حسینی-علی اکبر معین فر- مصطفی کتیرایی- یوسف طاهری -محمد ملکی- لطف الله میثمی- پوران شریعت رضوی
2 نظرات:
جنبش سبز ایران دارای خطای استراتژیک است!
هفته پیش نپال بودم و دیدم که این مردم ابتدایی و عموما بی سواد نپال از ما خیل ایرانیان فرهیخته و دانشگاه دیده بسی جلوتر بودند!آنها دقیقا می دانستند که چکار دارند می کنند! گویا قرار بوده هیئت حاکمه قدرت را پس از دو سال تحویل دهد ولی اینکار را نکرده و الان هشت سال است که بر مسند مانده است. مردم نپال هر هفته یکی دو روز را در اعتصاب و تظاهرات بسر می برد. یکی دو روز قبل از روز اعتصاب , توسط احزاب و گروه های مخالف توسط اعلامیه و یا حتی بصورت شفاهی تاریخ اعتصاب و یا بقول خودشان “استرایک” به مردم کوچه بازار اعلام می شود.در روز اعتصاب هیچ تاکسی و وسیله نقلیهای حتی موتور سیکلت حق تردد در خیابان های اصلی و فرعی شهر را ندارد و الا با بازخواست گروه های مردم که در سر چهار راه ها و معابر جمع شده اند مواجه می شود. تمام مغازه ها بسته می شوند و آنهایی که مشکل مادی دارند به احترام اعتصاب, کرکره مغازه خود را تا نیمه پایین می کشند. کارمندان دولت همه بر سر کار های خود می روند ولی بخش خصوصی فعالانه از فعالیت خود داری می کند. یک روز موتور سیکلتی را کرایه کردم تا با آن به گشت در کوههای اطراف بروم. اولا که صاحب موتور سیکلت از کرایه موتور به من امتناع کرد ولی عاقبت چون توریست بودم با عنوان این که مسئولیت آن بر عهده خود توست آن را به من کرایه داد. نیروی ضد شورش جابجای شهر پخارا حضور داشت ولی هر جا که پلیس بود مردم نبودند و هرجا مردم بودند پلیس نبود! ولی در عوض همه جا پر از اعتصاب بود! باری در مسیر کوتاهی که از خیابان های شهر می گذشتم در سه نقطه توسط جوانان و مردم خشمگین متوقف شدم ولی آنها بعد از اینکه من برایشان لبخند می زدم و با نشان دادن علامت پیروزی به آنها می گفتم که توریست هستم با احترام و شادی به من اجازه می دادند تا عبور کنم. این برنامه دو الی سه سال است مه همچنان بدون خستگی ادامه دارد. آنها مانند آقای خاتمی نبودند تا بجای مردم از هیئت حاکمه بخاطر جنایت های انجام شده عذر خواهی کند! نمی دانم ایشان کی این ملت را بحال خود خواهند گذاشت! بنظر می رسد آقای خاتمی با اینبار با ماسک شورای هماهنگی پنهانی بیانیه می دهند
ما کشوری دیکتاتور خیز داریم. هر گروهی که بر سر کار بیاید ولو سبز هم باشد با شنیدن بوی نفت فیلش یاد هندوستان می کند و دیکتاتوری را آغاز خواهدکرد. در چنین کشوری اگر قرار باشد برای مبارزه با دیکتاتور به خیابان بیاییم باید هر روز خدا را در حال تظاهرات و درگیری های خیابانی باشیم!
شما فرض کنید آن پانصد هزار نفری که در روز 25 بهمن بیرون آمده بود دست به اعتصاب زده بود, یعنی جنبش سبز تنها در شهر تهران پانصد هزرا نفر نیروی میدانی دارد و نیروهای نیمه فعال را خدا عالم است!. حال اگر این نیرو دست به اعتصاب زده بود با توجه به اینکه با اعتصاب یک نفر کار دو نفر دیگر هم می خوابدببینید چه نیروی عظیمی و با چه قدرت شگرفی وارد عرصه سیاسی ایران می شد. جنبش سبز دارای خطای استرتژیک است. هفته پیش نپال بودم چنان این مردم نپال با انجام اعتصابات برنامه ریزی شده و با چاشنی تظاهرات خیابانی قشنگ دولت نپال را بستوه می آوردند که من حظ کردم. ولی در ایران فقط تظاهرات پر هزینه را چسبدهاند و ول هم نمی کنند! جین شارپ می گوید بابا !آنچه در ایران انجام می گیرد جنگ نرم نیست! مردم ایران باید بسوی روش های نیرومند و کم هزینه مبارزات مدنی بروند و تظاهرات خیابانی نمی تواند تنها راهکار جنبش سبز باشد.
آقایان توقع دارند که یک نفر بیاید و حقوق اعتصاب کنندگان را بدهد تا آنها مردم را دعوت به اعتصاب کنند!دریغ از یک روز اعتصاب عمومی که در طول این مدت مدید اعلام شده باشد. در عوض تهییج احساسی مردم وصدور بانیه های پر از آه ناله و شیون و نفرین در دستور کار بوده است. حالا هم که یک شورای بی نام و نشان تازه دارد دنبال دوران طلایی امام راحل می گردد!
متاسفانه حق با شما است
اما توجه کنید که رفتن به سوی اعتصابات نیازمند مقدماتی است که در کشور ما فراهم نیست و ابتدا باید سعی در فرآهم کردن مقدمات آن نمود
ارسال یک نظر